How To Quickly "Seed" Your Maa-sähköposti Email List
#1
Jos aloitat toisen yrityksen, Maa-sähköposti siirtyy toiseen yritykseen (jolla ei ole mitään tekemistä vanhan kanssa) tai muutat tapaa, jolla ylläpidät yritystäsi (esimerkiksi lähellä olevasta henkilökohtaisesta käytännöstä) online-malliin), Maa-sähköposti yksi hankalimmista asioista voi olla vanhentunut rakennus ja sähköposti, joka mainostaa yrityksiäsi. Jos vain pidät kiinni ja annat sivustosi lyijymagneetin kytkeytyä,  Maa-sähköposti  ssa voi olla viikkoja tai kuukausia, joiden aikana sinulla saattaa olla vähemmän Maa-sähköpostia useita satoja yksilöitä.

Ongelma: Välitätkö esitteen vain näille pariskunnille (kyllä, onko ehdotukseni)? Maa-sähköposti Mahdollisuutena, että seisot vieressäsi, kunnes loppusiittosi on "riittävän suuri" ennen kuin aloitat esitteesi, get-go-ohjelmasta liittyneet henkilöt eivät todennäköisesti muista Maa-sähköpostia, mikä on henkilöllisyytesi ja miksi he liittyvät -> leikkaamaton). Kun työskentelen koulutusasiakkaitteni kanssa, katsomme missä tahansa pystymme "kylvämään" sähköpostilistan, jotta se voi päästä nollasta kunnolliseen tuskin sataan yksilöön lyhyessä ajassa, jotta he voivat saada suuremman Maa-sähköposti-bangin taalaa heidän sähköpostiosoitteestaan, joka esittelee rasitusta
[Image: Email-Database.gif]
ja tietysti nopeasti seuraamaan organisaatioidensa kehitystä. Maa-sähköposti Tässä on muutama tapa, joita voit harkita - luottaa olosuhteisiisi ja siihen, missä olet yrityksesi kanssa. Riippumatta siitä, onko sinulla kunnollinen pilaantuminen, voit löytää "jonkinlaisen Maa-sähköpostin muutoksen rakkauden alla" ja saada lisää tukijoita välittämällä pari näistä strategioista. On suuri EI-EI yksinkertaisesti tuoda koko sähköpostiosoitteesi sähköpostitiedotteesi asiantuntijaosuuskuntaan (esimerkiksi Weber, postimppu ja niin edelleen) ilman suostumusta. Siitä huolimatta se ei tarkoita sitä, ettet voi käyttää yhteyshenkilöäsi ja valmistaa loppukäyttäjääsi - varmista, että noudatat tyypillisiä Maa-sähköpostin käyttäytymismalleja ja otat yhteyshenkilöiden turvallisuuden huomioon.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)